Автоподбор страны, региона, города
Введите начальные буквы названия и через секунду-две выберите вариант из появившегося списка
Если такого названия в списке нет - напишите нам

Подробнее об автоподборе
Для навигации по административному делению
Вызывает меню выбора страны, региона, города или места
Позволяет с помощью поиска-автоподбора по названию сразу перейти в нужное место (подробнее в разделе "автоподбор гео места")
Размер карты:    [ 728x300 728x600 на весь екран ]
Показывать:
                                         
Всего 90 человек   [ Смотреть всех ]
Статус: offline. Пол: мужской alex27
Статус: offline. Пол: мужской gansik55
Статус: offline emporio
Статус: offline. Пол: мужской pavel233
Статус: offline. Пол: мужской pekkapalu
Статус: offline. Пол: мужской hazhamhoev
Статус: offline cima734
Статус: offline boma7777
Всего 11 человек   [ Смотреть всех ]
Статус: offline jaakiekkopaita
Статус: offline. Пол: мужской jusifov
Статус: offline photoru
Статус: offline. Пол: мужской sandman
Статус: offline. Пол: мужской jura44
Статус: offline. Пол: мужской aleksvip120
Статус: offline. Пол: мужской losharik
Статус: offline gusfar
Всего 0 видео  

Видео нет

Всего 16 статей   [ Смотреть все ]
17.04.2019 07:17, Финляндия Смотреть на карте

Colorado Avalanche allekirjoitti Cale Makarin tavanomaiseksi kolmeksi vuodeksi, jokainen yllään Colorado Avalanche Pelipaita, jonka numero on 8, jotta hän toivottaa hänet tervetulleeksi.

Makar on neljänneksi kokonaisuudessaan vuonna 2017, ja hän on pelaamisen puolustaja. Hän vie jään ensimmäistä kertaa äkilliseen hemmotteluun kotimaisesta joukosta. Maanantai-iltana oli paljon Jääkiekko Pelipaidat tavata hänet, jonka hän teki NHL-debyyttinsä Colorado Avalanche-pelissä 3-pelissä Calgary Flamesia vastaan. Lopuksi Makar teki ensimmäisen NHL-tavoitteensa ja lähetti Coloradon väkijoukon epämiellyttäväksi, kun hän antoi Avalancheille 3-0 lyijyn.

Onnittelut! Cale Makar. Tämä on hämmästyttävä hetki. Se on paljon jännitystä, paljon erilaisia tunteita. Emme koskaan unohda tätä hetkiä.

Автор: Статус: offline jaakiekkopaita


оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 45
06.04.2019 16:12, Финляндия Смотреть на карте

Nhl-fanit ovat valmiita Vegas Golden Knights Pelipaita ja katsovat Vegas Golden Knightsin seuraavia kahta peliä. Marc-Andre Fleury voi pelata vähintään yhden tavallisen kauden Las Vegas Golden Knightsille valmistautuakseen Stanley Cupin pudotuspeleihin.

Vegas Golden Knightsilla on myös kaksi säännöllistä sesonkiaikaa: torstai-peli Arizona Coyotesia vastaan ja lauantain peli Los Angeles Kingsia vastaan. Fleury on erottamaton osa Vegas Golden Knightsin osallistumista Stanley Cupin finaaliin vuoden 2017-18 kauden ensimmäisellä kierroksella. Kauden alussa nro 29 - NHL Pelipaidat johti Vegas Golden Knightsin 35 voittoon ja 19 tappioon, joka oli keskimäärin 2,46 kertaa per peli. Vuodesta loukkaantumisen jälkeen Vegas Golden Knights on johtanut 4-3-2.

Tämän joukkueen parhaana pelaajana on selvää, että on viisasta tehdä hyvä lepo ennen pudotuspelejä. Loppujen

...>>>

Автор: Статус: offline jaakiekkopaita


оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 35
15.03.2019 11:38, Финляндия Смотреть на карте

Scott Niedermayer on tehnyt monia saavutuksia 18-vuotisen NHL-uransa aikana. Entinen nro 27 - NHL Pelipaidat tuli kolmanneksi pelaajaksi Anaheim Ducksista.

Niedermayer allekirjoitti sopimuksen Anaheimin kanssa vuonna 2005 pelatessaan 13 vuodenaikaa New Shirtissä. Hän teki 60 maalia 172 uran Anaheim Ducksille viidessä vuodessa. Jotta Niedermayeria kunnioitettaisiin ennen peliä vastaan, Anaheim Ducks nosti Niedermayerin nro 27 Anaheim Ducks Pelipaita Honda Centerin veljenpoikaan.

Olemme erittäin tyytyväisiä, ja Hall of Fame puolustava joukkue on lisännyt toisen joukkueen jäsenen. Niedermayer tuli Fame Halliin yllättäen nro 8 - pelipaita Teemu Selannethe ja Paul Kariya, joilla oli nro 9 - pelipaita.

...>>>

Автор: Статус: offline jaakiekkopaita


оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 37
20.12.2018 11:00, Финляндия Смотреть на карте

Mikä lämmin päivä! Kaikki pelaajat, jotka pukeutuvat Pittsburgh Penguins Pelipaita, ilmestyivät joulupukiksi UPMC: n lasten sairaalassa.

Kaikki potilaat ovat erittäin tyytyväisiä. Sidney Crosby on yhdessä heidän vuotuisen lomamatkansa aikana se on kuin auringonpaiste, joka sulaa jäätä talvella, jolloin ihmiset tuntevat olonsa lämpimältä. Valokuvan ottamisen jälkeen pelaajat antavat näille potilaille joitain lahjoja, mukaan lukien allekirjoitus NHL Pelipaidat Lasten, hatut ja tyynyt Pittsburgh Penguins -logolla. Äiti on hyvin kiitollinen joukkueelle ja kertoi heille onnellisina, että heidän saapumisensa eivät ainoastaan hämmästyneet lapsille vaan myös kaikille äideille ja isille.

Potilaan henki on selvästi parantunut. Nämä lapset ovat kokeneet toisen päivän. Pittsburgh Penguinsin pelaajien hyväntahto ylisti ja suosi.

...>>>

Автор: Статус: offline jaakiekkopaita


оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 48
18.12.2018 12:59, Финляндия Смотреть на карте

Pokaali on erittäin tärkeä. Tämä herättää niin paljon tunteita ja toiveita kaikille jääkiekkoilijoille. Kun Winter Classic Jääkiekko Pelipaidat design saapui vuonna 2019, Adidas-jääkiekkoryhmä kokoontui Chicagon Blackhawksin ja Boston Bruinsin kanssa odottamaan enemmän ponnistuksia Stadium-sarjassa ja All-Star Gameissa.

Katso viime talvi-eliitti kausi, kun taas stadion-sarja näyttää tulevaisuudelle. Koko suunnitteluryhmä antoi kokonaisestetyn koko tapahtumalle. Adidaksen jääkiekon suunnittelun johtaja Matty Merrill sanoi: "Haluamme löytää tärkeän ja merkityksellisen hetken." Tällä hetkellä molemmat Blackhawks ja Bruins käyttävät talven klassista Halvat NHL Pelipaidat, Chicago Blackhawks ovat mustavalkoisia ja Bruins valitsee valkoisen ja keltaisen. Keskellä on talvi klassikko "B".

Vaikka alusta lähtien oli vaikea hyväksyä tällaista muotoilua, se oli silti tunnustettu suunnittelijaryhmn

...>>>

Автор: Статус: offline jaakiekkopaita


оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 41
10.12.2018 17:25, Финляндия Смотреть на карте

Joulu on tulossa monet ihmiset ovat jo ajatelleet sitä ja suunnitelleet lahjoja sukulaisilleen ja ystävilleen. T-paitoista huppareihin ja NHL Pelipaidat, näiden tuotteiden on oltava ostoskorissasi.

Jos et tiedä, mikä joukkue on viime aikoina suosittu, niin jaakiekkoshop.com-sivuston ostotiedon mukaan suosittelen paitaa sinulle. Tämän joukkueen Jääkiekko Pelipaidat on syvästi rakastettu asiakkaiden Uskon, että se varmasti antaa sinulle elämää. Hockey ystävät keskellä sitä tuo iloa. Äskettäin McDavid saavutti vain maalin, Koskinen tekee 24: n säästää kolmatta sesonkiaikaa. Lopuksi Oilers lopettaa Flamesin voittoputken viidellä. Öljy-tiimi osoitti hyvää yhteistyötä, jonka arvioidaan olevan syy siihen, miksi fanit pitävät tätä tiimiä ja ostavat Edmonton Oilers Pelipaita.

Epäröilet edelleen? Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä verkossa.

...>>>

Автор: Статус: offline jaakiekkopaita


оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 37
08.12.2018 11:31, Финляндия Смотреть на карте

Vaikka on olemassa monia parit, jotka ovat eri joukkueiden faneja, tämä ei vaikuta heidän tunteisiinsa. On olemassa pari paria, heillä on oma tukitiimi- NHL Pelipaidat, panostaa peliin, jos heidän tukitiimensä voittaa, yhdellä osapuolella on oikeus nostaa vastasyntyneensä Jacobin hänen tiiminsä faniksi.

Paul Zarnett on innokas jääkiekkoilija ja elinikäinen Maple Leafs -fani. Hänen vaimonsa Leah, iso Boston Bruinsin fani, teki ystävällisen vedon. He tekivät merkin, joka on Maple ja Bruinsin lopullinen voitto. Veto on, että heidän vastasyntynyt, Jacob, tukee hänen suosikkijoukkueensa. Pari oli saanut tällaisen panoksen, kun Lea oli raskaana Avery'n kanssa, joka on tulossa 4-vuotiaaksi tytärksi. Maple Leafs voitti myös pelin. Avery luonnollisesti tuli Maple Leafin fani. Avery käytti Toronto Maple Leafs Pelipaita ja Bruinsin hattua, Leah nauroi.

...>>>

Автор: Статус: offline jaakiekkopaita


оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 46
06.12.2018 13:54, Финляндия Смотреть на карте

Mikä on lempinimeä? Yleensä pelaaja- Jääkiekko Pelipaidat ovat nimeltään omia. Jokainen on myös erittäin hyvä hyväksyä ja muistaa. Kuitenkin kanadalaiset käyttivät lempinimi paitoja lämmittelyn aikana ja huutokaupat hyväntekeväisyysjärjestöille.

Kanadalaiset ottelivat ottelunsa vastaan Ottawan senaattoreita vastaan, jotka huutokaupattiin pois Canadiens-säätiön pelistä. Montreal Canadiensin fanit saivat nähdä tiistaina Carey Price, Matthew Peca, Jesperi Kotkaniemi ja muut Bell Centerissä. Jokaisella on sininen, valkoinen ja punainen Montreal Canadiens Pelipaita, jonka nimi on ja numero takana. Esimerkiksi Jesperi Kotkaniemi oli KK. NHL Pelipaidat huutokaupattiin kerätä rahaa hyväntekeväisyysjärjestöille.

Tämä huutokauppa on osa vuotta Montreal TeleDon -tapahtumassa. Uskon, että Montrealin faneilla on tarkempi käsitys tästä asiasta.

...>>>

Автор: Статус: offline jaakiekkopaita


оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 43