Автоподбор страны, региона, города
Введите начальные буквы названия и через секунду-две выберите вариант из появившегося списка
Если такого названия в списке нет - напишите нам

Подробнее об автоподборе
Теги

Новые возможности

Подписаться
29 июля 2019 г. 12:22

Bruden Forskrackt Nar Mamma Planerar Att Ha Samma Klanning Som Hennes Brudtarnor

Vanligtvis är en regel vid ett bröllop inte bär vit, men det verkar inte kopiera brudtärna kläder är en nära sekund.

 

Bruden som ska väljas ut en golvlängd marinblå ärmlös klänning, med en monterad midja, för hennes brudtärnor.

 

Men hennes mamma bestämde sig för att hon ville ha en ordentlig klump och plockade upp en nästan identisk klänning från brudtärnavsnittet på en skräddarsydd bröllopswebbplats.

 

Efter att ha publicerat sitt problem på Reddit skrev brudparet: "Min mamma visade mig bara 'brudklänningens mamma' som hon planerar att bära till mitt bröllop, och det är * mycket * tydligt en brudtärklänning.

 

"Jag skulle inte bry mig för mycket, förutom att mina brudtärnor kommer att ha på sig en mer avslappnad klänning utanför racket som en kostnadsbesparande åtgärd, så jag skulle hellre att min mamma inte är den enda personen i mitt bröllop som bär en verklig brudtärna klänning. "

Без названия

Hon förklarade lite bakgrund till hennes mammas beslut och tillade: "För min systers bröllop bar hon en standard MOB-klänning och såg underbar ut, och idag frågade jag henne om hon kunde bära antingen den klänningen igen eller något liknande.

 

"Hon svarade att klänningen hade känt sig som en säck, och hon vill ha något mer utrustat och feminint (varför hon köpte brudtärklänningen).

 

"Jag erbjöd mig att köpa henne en annan klänning som är monterad och feminin (allt hon vill, så länge det inte är lika uppenbart en brudtärna klänning) och hon började bli all defensiv så jag tappade den."

 

Hon fruktade att hon skulle förvandlas till en bridal, men förklarade varför hon kände sig så irriterad: "Hon berättade inte att hon handlade efter en klänning i förväg, hon nämnde bara att hon hade köpt sin klänning.

 

"Anledningen till att jag inte vill att hon ska ha det är att jag inte vill att hon ska se ut som om hon försöker vara brudtärna.

 

"Jag är helt glad över att ha henne i en kort, monterad, ärmlös klänning, eller vad hon är bekväm i och tycker att den är attraktiv.

 

"Jag erbjöd mig att shoppa henne eller plocka ut en klänning, och det är där saker började eskalera så jag backade ner."

 

Människor har kommit överens om att bruden agerar rimligt, och mamma är inte i linje med hennes val av outfit.

 

I en kommentar till inlägget sa en person: "När jag såg klänningen som hon valde först tänkte jag 'det är svart och långt men inget så illa', då för s *** s och fnissar såg jag på din brudtärna klänning.

 

"Det är nästan samma klänning. Inte cool."

 

Någon annan skrev: "Klänningen hon plockade är bokstavligen identisk med klänningen för dina brudtärnor.

 

"Det låter som hon känner sig utelämnad och köpte klänningen så att hon kunde tvinga dig att låta henne bära den."

 

Medan en tredje sa: "Den klänningen är nästan identisk i stil och färg som dina brudtärnaklänningar."

 оценок 0

просмотров: 29
Ключевые слова: 
Поделиться в:   icon   icon   icon   icon   icon    


Чтобы добавить комментарий Вы должны зарегистрироваться или войти если уже зарегистрированы.

Если у Вас уже есть OpenID, LiveJournal или Blogger аккаунт, Вы можете добавить комментарий просто указав Ваш OpenID или имя пользователя LiveJournal или Blogger.
OpenID:  OpenID LiveJournal Blogger         Войти  
(Вы можете отправить комментарий нажатием комбинации клавиш Ctrl+Enter)