Автоподбор страны, региона, города
Введите начальные буквы названия и через секунду-две выберите вариант из появившегося списка
Если такого названия в списке нет - напишите нам

Подробнее об автоподборе
Подписаться
7 декабря 2018 г. 07:28

New Balance Fresh Foam Cruz Decon met lichtgewicht warme kleding

De stad pendelt door de stad en het weekend ligt dicht bij de natuur. Het is een amfibische levensstijl-modus waar veel mannen en vrouwen graag licht reizen. New Balance lanceert Heatloft lichtgewicht warme kleding en Fresh Foam Cruz Decon schorsing hardloopschoenen dit seizoen. De vereisten voor warmte en sportprestaties, of je nu buiten of in de stad bent, kunnen ongehinderd doorgaan, waardoor een lichtgewicht reissuit ontstaat.

New Balance maakt een nieuwe HeATloft-opwarmtechnologie die vrijetijds- en sportfuncties combineert met een functioneel garenweven. Het speciale dubbellaagse weefsel vergrendelt de lichaamswarmte en is warmer en lichter dan traditioneel fleece. Elastische vezel voor de uitbreiding van de sport, het volledige assortiment van eenvoudige snitten met een gevoel voor de ruitvormige elementen van de stad, inclusief een warm gebreid jack met capuchon, shirt met lange mouwen en een broek, om sport- en vrijetijdskleding te creëren. met meerdere behoeften.

De nieuwe reeks Fresh Foam Cruz-serie van eenvoudige en duidelijke hardloopschoenen voegt een nieuw element toe aan de Cruz Decon-schoenen voor hardloopschoenen, een eenvoudige stijl door het gestroomlijnde ontwerp, de textuur vervangt het N-woordlogo De oorspronkelijke positie, gecombineerd met het gebruik van verschillende materialen stiksels van gebreid en suède, creëert op ingenieuze wijze een nieuwe samenhang voor het totale ontwerp en benadrukt de gestroomlijnde schoonheid van de schoen; de zool is geladen met New Balance iconische Fresh Foam demping tussenzool Met een comfortabele hak met een ringvormige kussensteun en een handig sock-achtig ontwerp, aangevuld met de uitstekende dekkracht van de upper, worden de sport en de fashionlijn overbrugd maak een meervoudige matchschoenkeuze.

Без названия

 оценок 0

Автор: Статус: offline schoeisel2018
просмотров: 18
Ключевые слова: 
Поделиться в:   icon   icon   icon   icon   icon    


Чтобы добавить комментарий Вы должны зарегистрироваться или войти если уже зарегистрированы.

Если у Вас уже есть OpenID, LiveJournal или Blogger аккаунт, Вы можете добавить комментарий просто указав Ваш OpenID или имя пользователя LiveJournal или Blogger.
OpenID:  OpenID LiveJournal Blogger         Войти  
(Вы можете отправить комментарий нажатием комбинации клавиш Ctrl+Enter)