Автоподбор страны, региона, города
Введите начальные буквы названия и через секунду-две выберите вариант из появившегося списка
Если такого названия в списке нет - напишите нам

Подробнее об автоподборе
Теги

Тегов нет

Новые возможности

Подписаться
4 июля 2018 г. 05:26

Det mest stabila laget i VM ar Brasilien

2-0 seger över Mexiko, De brasilianska Billiga Fotbollströjor soldaterna gick inte in i topp 8 i VM i Ryssland. Som nummer 1 favorit i VM, Det brasilianska laget har redan avslöjat mästerskapet.

Men det här brasilianska laget är det mest karakteristiska, Det är deras solida försvar. Efter början av VM, tills nu, Det brasilianska laget förlorade bara ett mål i matchen mot det schweiziska laget. De återstående 3 spelen, Poängen är exakt samma 2-0. I denna VM, Endast Uruguay och Brasilien förlorade bara ett mål efter fyra matcher. Och andra lag, Oavsett om det har blivit eliminerat eller fortfarande kvar i Ryssland, Fler mål är förlorade än Brasilien och Uruguay.

Styrkan i det brasilianska laget kommer först från deras starka angreppskraft. I denna världscup har det Tröjor Brasilien laget gjort 7 mål. Tidigare gjorde det brasilianska laget och det tyska laget mål. Parallellt med toppen av VM-historiens mål, De gjorde alla 226 mål. Med dagens två mål, Det brasilianska laget har ökat det totala antalet mål till 228. Och det tyska laget vill överträffa Brasilien igen. Jag är rädd att det tar mer än fyra år.

 оценок 0

Автор: Статус: offline ekyucre
просмотров: 20
Поделиться в:   icon   icon   icon   icon   icon    


Чтобы добавить комментарий Вы должны зарегистрироваться или войти если уже зарегистрированы.

Если у Вас уже есть OpenID, LiveJournal или Blogger аккаунт, Вы можете добавить комментарий просто указав Ваш OpenID или имя пользователя LiveJournal или Blogger.
OpenID:  OpenID LiveJournal Blogger         Войти  
(Вы можете отправить комментарий нажатием комбинации клавиш Ctrl+Enter)