Автоподбор страны, региона, города
Введите начальные буквы названия и через секунду-две выберите вариант из появившегося списка
Если такого названия в списке нет - напишите нам

Подробнее об автоподборе
Теги

Тегов нет

Новые возможности

Подписаться
12 июня 2018 г. 17:54

Franska presidenten lovar franska maste komma in i varldscupen 4

VM är på väg att starta krig. Det populära Billiga Fotbollströjor franska laget gick också till Ryssland för att förbereda sig för VM. nyligen Frankrikes president Mark Long uppmanade också offentligt till det franska laget. Och han sa att det franska laget måste vara i topp 4.

Macron nämnde först sin spelupplevelse: "Jag spelade till vänster när jag spelade. Även om min teknik inte är bra, Men min stil är smutsig. På domstolen, Vilken typ av person kommer jag aldrig ge upp? Jag kommer också att inspirera andra. "

När du frågades om hur Frankrike vann VM för det franska folket, Mark Long sa: " Ett vinnande lag ger tillbaka mycket förtroende. Jag tycker att det franska laget är ivrig efter att lyckas. Vi vill också ta med VM-mästerskapet. " I slutet skrämde Markron också att det franska laget måste komma in i VM-finalen: "Jag sa en gång till det Tröjor Frankrike laget: När du gjorde mål i semifinalen, Jag kommer till Ryssland för att träffa dig. Observera att jag sa när Frankrike gick in i semifinalen, Inte om Frankrike nådde semifinalerna. "

 оценок 0

Автор: Статус: offline ekyucre
просмотров: 23
Поделиться в:   icon   icon   icon   icon   icon    


Чтобы добавить комментарий Вы должны зарегистрироваться или войти если уже зарегистрированы.

Если у Вас уже есть OpenID, LiveJournal или Blogger аккаунт, Вы можете добавить комментарий просто указав Ваш OpenID или имя пользователя LiveJournal или Blogger.
OpenID:  OpenID LiveJournal Blogger         Войти  
(Вы можете отправить комментарий нажатием комбинации клавиш Ctrl+Enter)