Автоподбор страны, региона, города
Введите начальные буквы названия и через секунду-две выберите вариант из появившегося списка
Если такого названия в списке нет - напишите нам

Подробнее об автоподборе
Теги

Тегов нет

Новые возможности

Подписаться
22 мая 2018 г. 18:35

Ingen i Liverpool kan forbattra Real Madrid

För vem är mästare i den här Billiga Fotbollströjor Champions League-finalen, Tidigare Real Madrid och Spaniens landslagsteam Bosque visste mycket bra. Det är Zidans lag. Bosque analyserade styrkan hos de två lagen. Det betyder att ingen spelare i Liverpool kan stärka Real Madras styrka.

Bosque sa i en intervju: "Real Madrid är det bästa laget i Europa. Ingen spelare i Liverpool-laget kan stärka styrkan i Real Madras uppställning. Inte Salah. " Real Madrid och Liverpool kommer snart att vara i Champions League-finalen. Bosques kommentarer kommer naturligtvis att vara kontroversiella. Salah spelade mycket bra i Premier League och Champions League den här säsongen. Det finns också många rykten om att Real Madrid köpte honom. Men enligt Bosque, Salah har ingen plats i Real Madrid.

Bosque har varit borta från fansens ögon under en tid. Tidigare pratade han mycket noggrant. Men nu är han inte längre försiktig med resultatet av Champions League-finalen. Bosque gav också sin egen förutsägelse: "Real Madrid är i mycket bra form, De brukar bli populära i Champions League. I det förflutna kan staten Tröjor Real Madrid sägas vara bra. Det är väldigt bra nu. Detta är inte ett problem med förutsägelse. När Real Madrid går in i Champions League-finalen, Då måste vi respektera våra motståndare. Motståndaren är också mycket bra och förtjänar att komma in i finalen. Men oavsett vem är din motståndare, Är inte finalen, Real Madrid är populär. Real Madrid är det bästa laget i denna Champions League. Det är logiskt att Real Madrid ska vinna titeln. "

 оценок 0

Автор: Статус: offline ekyucre
просмотров: 20
Поделиться в:   icon   icon   icon   icon   icon    


Чтобы добавить комментарий Вы должны зарегистрироваться или войти если уже зарегистрированы.

Если у Вас уже есть OpenID, LiveJournal или Blogger аккаунт, Вы можете добавить комментарий просто указав Ваш OpenID или имя пользователя LiveJournal или Blogger.
OpenID:  OpenID LiveJournal Blogger         Войти  
(Вы можете отправить комментарий нажатием комбинации клавиш Ctrl+Enter)