Автоподбор страны, региона, города
Введите начальные буквы названия и через секунду-две выберите вариант из появившегося списка
Если такого названия в списке нет - напишите нам

Подробнее об автоподборе
Теги

Тегов нет

Новые возможности

Подписаться
24 апреля 2018 г. 19:24

Det var valdigt nojd med Sanchezs finaler

Årets vinterfönster, Giroux och Sanchez, har lämnat Arsenal. De gick med i Billiga Fotbollströjor Chelsea respektive Manchester United. I maj i år representerar de var och en en ny ägare. Delta i FA Cup-finalen. Jilu sa: "Jag kommer vara väldigt glad att träffa Sanchez. Jag kommer att lägga FA-cupen åt sidan Fokusera på mästerskapet. Men det är väldigt speciellt att vara en rival med en tidigare lagkamrat. Framförallt har vi haft många bra minnen innan. "

Pratar om Morata, Giroud sa: "Det är alltid bra konkurrens, Särskilt framåt, Eftersom du behöver stanna i toppform, gör alltid 100% ansträngning. Detta hjälper dig att förbättra och hjälpa laget att vinna spelet. Denna typ av konkurrens är rättvis. I matchen mot Burnley skickade vårt lag Morata att spela. Vi spelade bra. Det finns Azar, William och Pedro, Alla spelar bra. Vi strävar efter att göra vad våra tränare letar efter. "

Sedan han gick med i Dresy Chelsea, Ji Lu har gjort 4 mål. Han sa: "Jag känner mig väldigt bra. När jag anmälde mig, Jag sa att jag behöver tid att anpassa mig Men måste också anpassa sig snabbt För att jag inte vill slösa tid. Jag tror att jag och Tröjor Chelsea lagkamrater, Det har varit en god förståelse och lagsamhållning på domstolen. Chelsea gör ett bra jobb för varandra. Dessa människor kan alla se på domstolen. "

 оценок 0

Автор: Статус: offline ekyucre
просмотров: 31
Поделиться в:   icon   icon   icon   icon   icon    


Чтобы добавить комментарий Вы должны зарегистрироваться или войти если уже зарегистрированы.

Если у Вас уже есть OpenID, LiveJournal или Blogger аккаунт, Вы можете добавить комментарий просто указав Ваш OpenID или имя пользователя LiveJournal или Blogger.
OpenID:  OpenID LiveJournal Blogger         Войти  
(Вы можете отправить комментарий нажатием комбинации клавиш Ctrl+Enter)