Автоподбор страны, региона, города
Введите начальные буквы названия и через секунду-две выберите вариант из появившегося списка
Если такого названия в списке нет - напишите нам

Подробнее об автоподборе
Теги

Тегов нет

Новые возможности

Подписаться
Адрес статей http://www.zamnoy.com/blogs/ekyucre
Личные статьи | в сообществах | все статьи
1 | 2 | 3       
23.10.2018 13:23

Messi kommer att sakna varningen i tre veckor för att basaren ska ringa. När allt kommer omkring är han lagets nummer en stjärna. Men från historisk erfarenhet, Billiga Fotbollströjor Messi frånvaro är inte en katastrof för Barcelona. År 2015 hade Barcelona övervunnit effekterna av Messis frånvaro.

När Messi började återhämta sig, Om Barcelonas fans tänker på lagets erfarenhet år 2015, Då känner du dig inte orolig. Vid den tiden var Messi också allvarligt skadad. Alla fans i Barcelona är mycket oroliga, Men det slutliga resultatet är inte dåligt.

Messi är ofta skadad i hans karriärs tidiga skeden. Dock har situationen varit mycket bättre under dessa år. Den sista allvarliga skada på Messi i Tröjor Barcelona var under öppningsperioden för säsongen 2015-16. Han kolliderade med Las Palmas försvarare och utfördes på en sträckare. I de nio matcherna

...>>>оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 15
16.10.2018 12:35

Det är ingen hemlighet att den tidigare Billiga Fotbollströjor Milanos presidenten Berlusconi älskar dubbla framåt. Han kritiserade Gattusos fotbollsfilosofi när han intervjuades av media. Emellertid var den tidigare Milan-tränaren Fabio Capello inte överens med Berlusconi.

"Milano har förbättrats mycket, De kan skapa problem för Spalletti's Inter. Men de kommer att ha problem när de är defensiva. Motståndaren gjorde också flera mål. Det är väldigt farligt att möta spelare som Icardi och Pericic. Jag tror att Gattuso är rätt person att tränare Milano. Han byggde en mycket stabil och mycket bra Milan. Jag gillar stilen i Milano. "

Om Higuain och Icardi, AC Milano Capello sa: "Jag tränades när Higuain fortfarande var väldigt ung. På den tiden hade han redan utmärkt skytteförmåga. Efter så många år har han uppnått en mycket stor förbättring. Ikardi kan ge problem till Tröjor AC Milan. Han kan uppfatta bollens bana. Higuains krposition

...>>>оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 23
09.10.2018 14:01

Nyligen intervjuades Billiga Fotbollströjor Bayerns handledare. Tala om lagets senaste fattiga tillstånd. För närvarande har Bayern lidit 4 matcher i alla tävlingar. Och rankningen i Bundesliga ställning föll också till sjätte platsen.

Pratar om 0-3 hemspel mot Mönchengladbach hemma, Sally sa: "Jag kommer inte ihåg när jag såg ett sådant hemföreställning förra gången. Laget spelade inte till den sanna nivån. Vi behöver göra bättre. "

Bayern München försvarare Jules gjorde också några av sina egna åsikter. " Det finns alltid några svåra steg i en säsong. Nu har Bayern München förlorat tillräckligt. Kommer att förenas nästa, Tröjor Bayern München ligger helt ur skogen. "оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 15
18.09.2018 13:39

Enligt Arsenal, Ozil Billiga Fotbollströjor sa att han är stolt över att människor jämför sig med Bergkamp. Men insistera på att han har sin egen stil.

I matchen av Arsenal s 2-1 nederlag till Newcastle, Özil slutade 200-talet för laget. Och gjorde ett mål. I januari i år, Han förnyade sin klubb i tre och ett halvt år. Detta gjorde honom till den högsta betalda spelaren i lagets historia.

"Sedan Arsenal kom till Kina för fem år sedan, Fläktarna har varit mycket stödjande för mig, Detta låter mig spela den stil jag vill spela. " Ozil berättade för Arsenals officiella hemsida. "Jag ville alltid kontrollera spelet, Skicka en hjälp och hjälp Tröjor Arsenal, Detta är fallet från början. I min position, Du har många möjligheter och möjligheter till framåtriktad attack. Du kan be om bollen, Skicka en hjälp eller gör ett mål. "

...>>>оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 17
28.08.2018 07:03

Real Madrid bortspel mot Girona, Bell visade sin förmåga, Han använde en ikonisk långdistansattack för att göra mål. Hjälp laget att skriva om poängen till 3 till 1, Säsongen har just börjat, Den walisiska anfallaren är bäst. Han fortsätter att få mål, Låt också Billiga Fotbollströjor Real Madrid-fans börja sakta glömma Ronaldo.

De sista 9 officiella matcherna, Bell gjorde 9 mål för Real Madrid. Kör upp, och det finns utrymme framför, Nabel är den dödligaste spelaren i världen. I min karriär, Bell har gjort 150 mål i klubben.

Efter matchen, media mot Girona, Bell gjorde mål för lagets tredje mål. Återigen bevisa att Bell nu är i ett av de bästa stadierna efter att ha anslutit sig till Real Madrid. Ett stort bevis är att han gjorde 8 mål i de senaste 7 officiella spelen. Också assisterad 2 gånger. Hans prestationer nåddeTrjor

...>>>оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 14
21.08.2018 12:47

Enligt rapporter, Chik kommer showdown med tränare Sarie i veckan. Prata om din framtid i laget. I Billiga Fotbollströjor Chelsea s 3-2 seger över Arsenal, Qi Kelian gick inte in på den stora listan över matcher. Nu måste den 22-årige Englandens internationella mittfältare visa upp med Surrey.

I denna VM har Chik nått halvfinalen med England. Han hoppas fortsätta att göra framsteg på denna grund, Bli regelbunden startare av klubben. Och nu har Premier League två rundor gått, Chik fick bara en kort bänk i första omgången.

Förra säsongen hyrdes Chik ut till Crystal Palace och fungerade bra. Spelade 25 gånger för laget, Tidigare hade London Hawksna avsikt att hyra spelaren igen. Men Tröjor Chelsea gjorde det klart att de ville hålla honom. Sedan Premier League-överföringsfönstret har stängts, De återstående valen för Chelseak är bara Bundesliga, La Liga och Ligue. Tidigare rapporterades att Chelseak skulle kunna överfra

...>>>оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 25
14.08.2018 13:47

Pique återvände till Billiga Fotbollströjor Barcelona från Manchester United och arrangerade sitt första lag i Barcelona. I en intervju intervjuade mina 10 år i Barcelona, Pique sa att han aldrig vågat föreställa sig att vinna allt.

Pique spelade första gången Barcelona-laget. Hjälp laget i Champions League-kvalificerade, 4-0 besegrade den polska ligan laget Krakow, Pique kommer ihåg det här: "Det här är väldigt speciellt. Det var det första officiella spelet jag spelade för Barcelona-laget. Jag spelade en liten stund, Vi vann äntligen, Jag är väldigt glad när jag lämnar arenan. "

För din egen Barcelona, Pique tror: "Det är mycket krävande att Tröjor Barcelona ska arbeta. Detta gäller särskilt för en försvarare. Vi är alla mycket klara, Tävlingen inom Barcelona laget är mycket intensiv. Eftersom de bästa spelarna i världen är här, Du måste arbeta hårt för att kämpa för din position.

...>>>оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 17
07.08.2018 19:22

Ronaldo lämnade Real Madrid, vilket ledde till en ledighet för 50 mål per säsong. En sådan stor ledighet har orsakat Real Madrid-fansen att oroa sig för. De människor som fattar beslut i Billiga Fotbollströjor Real Madras högsta ledning är inte oroliga. De erkände att i Real Madrids nya guldålder som vann fyra Champions League-troféer, Ronaldo är verkligen avgörande. Men hans närvaro begränsar också lagets taktik. Undertryckta andra spelare.

Målets vikt måste också bäras av spelare som Modric, Isco och Vazquez. Eftersom dessa spelare också har möjlighet att göra mål. Med andra ord har laget ingen individualism. Även om varje spelares personliga förmåga är mycket stark.

Inte bara de riktiga ledare i Madrid tror det, Real Madrid måste bygga upp laget utan Juventus Ronaldo. Eftersom laget säkert inte kan hitta samma superstjärnan som Tröjor Juventus Ronaldo. Lopetji r

...>>>оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 21
04.07.2018 05:26

2-0 seger över Mexiko, De brasilianska Billiga Fotbollströjor soldaterna gick inte in i topp 8 i VM i Ryssland. Som nummer 1 favorit i VM, Det brasilianska laget har redan avslöjat mästerskapet.

Men det här brasilianska laget är det mest karakteristiska, Det är deras solida försvar. Efter början av VM, tills nu, Det brasilianska laget förlorade bara ett mål i matchen mot det schweiziska laget. De återstående 3 spelen, Poängen är exakt samma 2-0. I denna VM, Endast Uruguay och Brasilien förlorade bara ett mål efter fyra matcher. Och andra lag, Oavsett om det har blivit eliminerat eller fortfarande kvar i Ryssland, Fler mål är förlorade än Brasilien och Uruguay.

Styrkan i det brasilianska laget kommer först från deras starka angreppskraft. I denna världscup har det Tröjor Brasilien laget gjort 7 mål. Tidigare gjorde det brasilianska laget och det tyska laget mål. Parallellt med toppen av VM-historiens mål, De gjorde alla 226 mål. Med dagens två mål, Det brasilianska

...>>>оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 21
26.06.2018 17:09

Efter en 2-2-rubbning mot Marocko, Billiga Fotbollströjor Spanien gick in i utfallet som gruppledare. Efter matchen talade Iniesta om misstaget i spelet.

" Jag kommer alltid att vara optimistisk om mig själv. Alla kommer se detta. Vi har uppnått vårt mål. Vi gick in i elimineringsrundan Och det är gruppledarens namn. Nu när det här spelet kommer att sluta i livet, Vi kommer att bevisa att vi är översta. "

Samtidigt Tröjor Spanien tränare Yello och spelare Isco, Efter matchen var han självkritisk över Spaniens prestation. Iniesta är inget undantag. " Allt kan förbättras, Jag har samma åsikt som Isco och Elero. Spanien kommer att analysera spelet och nästa motståndare. I världscupen är allting svårt. Spanien kommer fortsätta att gå vidare. "оценок: 0       Количество просмотров  просмотров: 27
1 | 2 | 3